Schoudertassen

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
44.95 34.95 Incl. 21% btw
Aanbieding!
34.95 29.95 Incl. 21% btw
Aanbieding!
29.95 24.95 Incl. 21% btw
Aanbieding!
Aanbieding!

Schoudertassen

Bent u toe aan een nieuwe schoudertas? Bij Venirose hebben wij een ruim assortiment aan schoudertassen. Bent u op zoek naar een schoudertas voor een bepaalde gelegenheid? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat onze schoudertassen en ons merk Venirose zo uniek maakt, is dat al onze tassen door ons eigen team worden ontworpen. Waardoor wij de hoogste kwaliteit kunnen leveren tegen een scherpe prijs. Daarnaast zijn al onze tassen uniek. Nergens anders zult u deze schoudertassen snel tegen komen, als bij Venirose. Neem bijvoorbeeld onze jasmin leer schoudertas VJ100040, een uniek design gemaakt van hoog kwaliteit leer. Naast schoudertassen kunt u ook bij ons terecht voor rugtassen, handtassen en heuptassen.

Tips bij het kopen van een schoudertas

Wanneer u een schoudertas wilt kopen is wel handig om een aantal punten na te gaan. Hieronder hebben wij de meest voorkomende punten waarop wordt gelet bij het kopen van een schoudertas.

  • Lengte hengsel
    Belangrijk bij het aanschaffen van een schoudertas is om na te vragen hoelang het hengsel van de schoudertas is. Zo bent u er zeker van dat het hengsel lang genoeg is en de schoudertas u niet zal storen.
  • Formaat

Ook het formaat van een schoudertas is belangrijk. Schoudertassen zijn er in verschillende soorten en maten, maar welke past het beste bij u. Wilt u alleen uw pasjes en mobiel in de schoudertas kwijt kunnen? Of wilt u meer spullen kwijt in uw schoudertas.

  • Kleur

Gaat u voor een lichtere kleur of een donkerdere kleur? Niet alleen het design van een schoudertasje is belangrijk, maar ook de kleur zodat deze goed kan matchen bij uw outfit.

  • Vakjes
    Wanneer u alles netjes kwijt wilt in uw schoudertas, is het handig om een schoudertas te kopen met meerdere vakjes zodat u goed overzicht heeft over uw spullen.

Venirose schoudertassen

Kiest u voor een Venirose schoudertas, dan kiest u voor kwaliteit en design. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van tassen. Ons team is dan ook constant bezig met het ontwerpen van unieke designs. Dit is wat onderscheidt van de overige aanbieders van schoudertassen en overige tassen. Neem daarom gerust de tijd om ons assortiment te bekijken. Naast schoudertassen biedt Venirose ook handtassen, heuptassen en rugtassen aan. Bent u niet tevreden met de

Contact

Wilt u een unieke schoudertas kopen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Of heeft u misschien nog vragen over onze tassen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Email: veniroseshop@gmail.com