Rug tassen

Rugtassen

Bent u op zoek naar een nieuwe rugtas? Dan bent u bij Venirose aan het juiste adres. Venirose is al jaren een vertrouwd merk in rugtassen, schoudertassen, handtassen en heuptassen. Venirose is een merk dat zich richt op unieke tassen. Ons aanbod is dan ook niet uitgebreid zoals bij andere online winkels. Dit komt omdat wij constant bezig zijn met het ontwerpen van unieke tassen. Tegenwoordig zijn er al namelijk genoeg winkels en online winkels die simpele rugtassen verkopen.

Waarom Venirose rugtassen?

Wanneer u kiest voor een rugtas van Venirose kiest u niet alleen voor een unieke rugtas, maar kiest u ook voor kwaliteit. Al onze tassen worden gedesigned door ons team van designers, dit is ook wat Venirose rugtassen zo uniek maakt. Daarnaast werken wij met hoogste kwaliteit aan materiaal, waardoor wij onze klanten ‘’100% tevredenheidsgarantie” kunnen bieden. Bent u niet tevreden met een van onze tassen? Dan ontvangt u uw geld direct terug!

Rugtas kopen

Tegenwoordig zijn er allerlei soorten rugtassen. Er zijn rugtassen voor kamperen, rugtassen voor school, rugtassen voor je sportkleding en ga zo maar door. Wanneer u een rugtas wilt kopen, moet u nagaan waarvoor deze tas bedoelt is. Wanneer u een rugtas bij Venirose koopt bent u er in iedere geval zeker van dat deze uniek is! Niet alleen biedt Venirose hoge kwaliteit tassen, ook streven wij naar de best mogelijke service. Koopt u een rugtas bij Venirose? Dan bent u zeker van kwaliteit. Heeft u de rugtas voor 16:00 bij ons gekocht?
Dan ontvangt u deze rugtas direct de volgende dag.

Contact

Wilt u een unieke rugtas kopen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Of heeft u misschien nog vragen over onze tassen? Neem dan gerust contact met ons op.

Email: veniroseshop@gmail.com