Hippe tassen in unieke modellen

Ben je op zoek naar hippe tassen? Een niet alledaagse tas die je niet in elk straatbeeld terugvindt? In onze webshop vind je hippe tassen met altijd een unieke touch. Neem een kijkje in de shop waar je tassen vindt volgens de laatste trends. Wist je dat Venirose in het Latijn ‘de nieuwe roos’ betekent? Geen standaard tassen in ons assortiment dus! Al onze hippe tassen zijn vernoemd naar bloemsoorten, zoals lotus, gloriosa en de jasmijn. Wij blazen een nieuwe wind door tassenland en willen unieke, hippe tassen op de markt brengen. Daarom worden alle tassen door onszelf ontworpen en worden er alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt. Heb je al een kijkje genomen bij onze hippe schoudertassen?

onze collectie
39.95 Incl. 21% btw
24.95 Incl. 21% btw
24.95 Incl. 21% btw

Hippe schoudertassen in leuke kleurtjes en gemaakt van speciale materialen

Maak je trendy look helemaal compleet met een hippe schoudertas. Een schoudertas komt altijd wel van pas en kan je look net even afmaken. Je hebt plek om al je spullen op te bergen en kunt ze weer makkelijk terugvinden. Bij ons vind je schoudertassen in verschillende kleuren en van speciale materialen. Laat je net als bij bloemen verwonderen door de kleurenpracht van een bloemenveld. Ga je voor subtiele roze lotustinten in je tas of houd je het rustig en minimalistisch met jasmijn? In onze webshop vind je een kleurrijk assortiment schoudertassen. Ook zijn de schoudertassen gemaakt van speciale materialen. Je kunt kiezen voor zware en wat lichtere materialen. Zo past bij ieder seizoen weer een andere soort schoudertas. In de zomer zie je jezelf al flaneren op het strand met een rieten schoudertas voor de perfecte beachy look. Maak je businesslook compleet met een leren schoudertas. Wij bewijzen dat excentriek en sjiek prima samen kunnen gaan met onze collectie hippe tassen!

Hippe tassen
SCHOUDER TASSEN

Waar let ik op bij het kopen van een schoudertas?

Welke keuze je ook maakt, wanneer je een hippe tas van Venirose, zoals onze schoudertas koopt, ben je verzekerd van goede kwaliteit en een uniek design. Ons team is continue bezig met vernieuwing en het ontwerp van nieuwe tassen. Om de hippe tas te vinden die jou past, is het wel handig om op een aantal punten letten. Denk bijvoorbeeld aan de lengte van het schouderhengsel. Ook wil je natuurlijk dat alle spullen in je tas gaan passen, dus ga eerst na welk formaat je wilt. Welke kleur je kiest hangt heel erg af van je eigen stijl. Kijk in de shop om inspiratie op te doen en bestel de trendy tas die bij jou past!

Hand tassen