Heup tassen

Heuptas

De heuptas is weer terug van weggeweest! De heuptassen werden massaal in de jaren 90 gedragen in combinatie met de felle kleuren van toen, maar naarmate de jaren zijn ze verdwenen uit de tassen markt. Tegenwoordig zijn de heuptassen weer helemaal in en ook nog eens praktisch! Zo kunt u de heuptas zoals de naam al zegt om uw heup doen, maar ook kunt u de heuptas vastmaken aan een riem en deze zo over je schouder dragen.

Waarvoor kan een heuptas worden gebruikt?

Simpelweg voor van alles! De heuptas ook wel bekend als fanny pack, kunt u van alles in kwijt. Het is niet alleen praktisch maar ook nog eens fashionable. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken of uw mobieltje nog in uw broekzak zit en/of u uw portemonnee bij u heeft. Met de heuptas zie je in een oogopslag wat je in de fanny pack hebt zitten.

Heuptassen van Venirose

De heuptassen van Venirose zijn niet alleen uniek, maar ook van hoge kwaliteit. Onze heuptassen kunt u nergens anders verkrijgen! Ons team van designers ontwerpt de heuptassen terwijl wij de laatste trends in de gaten houden. Wanneer u een heuptas van Venirose bestelt kiest u dus niet alleen van de hoogste kwaliteit en goede service, maar ook voor een uniek design. Met de heuptassen van Venirose onderscheidt u zich aangezien al onze ontwerpen uniek zijn en van verschillende materialen worden ontworpen.

Naast heuptassen kunt u bij ons ook terecht voor rugtassen, schoudertassen en handtassen.

Heuptas kopen

Wilt u een heuptas kopen? Dan bent u bij Venirose aan het juiste adres. Onze heuptassen worden van hoge kwaliteit materialen gemaakt, maar hebben ook een uniek design.

Neem bijvoorbeeld onze Violett kunststof leer heuptas, deze heuptas is gemaakt van kunstof leer. U kunt deze tas op verschillende manieren dragen, zo kunt u de heuptas om een middel doen of vastmaken aan uw riem maar u kunt de heuptas ook over uw schouder dragen.

Contact

Wilt u een unieke heuptas kopen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Of heeft u misschien nog vragen over een van onze tassen? Neem dan gerust contact met ons op.

Email: veniroseshop@gmail.com