Hand tassen

Verschillende type handtassen

Venirose biedt een beperkt assortiment handtassen aan. Dit komt omdat iedere handtas door ons team zelf wordt ontworpen. Hiermee bieden wij onze klanten unieke handtassen aan. Zo hebben wij verschillende soorten type handtassen. U kunt bij ons terecht voor leren handtassen, kunststoffen handtassen, maar ook rieten handtassen.
Dit soort handtassen zult u niet zo snel tegenkomen bij een andere webshop. Gaat u voor een uniek design? Dan kiest u voor Venirose! Neem bijvoorbeeld onze Lotus kunststoffen schoudertas/handtas. Een tas die je zowel kan dragen in je hand, maar ook om je schouder kunt doen, daarnaast is deze schoudertas van kunststof gemaakt.

U kunt ook bij ons terecht voor rieten tassen. De Violett riet schoudertas/handtas is daar een goed voorbeeld van. De Violett is gemaakt van riet en heeft een uniek design.

Stijlvol en uniek design handtassen

Niet alleen bent u zeker van een uniek ontwerp, maar ook van hoge kwaliteit. Voordat onze tassen worden verzonden, worden de tassen altijd grondig gecontroleerd. Daarnaast zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends. Door de laatste trends te combineren met onze creativiteit, ontwerpen wij stijlvolle en unieke handtassen die u nergens anders kunt verkrijgen.

Handtas veilig online kopen bij Venirose

Heeft u uw keuze gemaakt om een handtas of een andere soort type tas bij Venirose online te kopen? Dan bent u zeker van een veilige aankoop en wordt de tas ook zo snel mogelijk bij u bezorgd. Koopt u een tas online voor 16:00 uur dan ontvangt u deze nog de volgende dag. Bent u toch niet tevreden over de tas? Geen probleem, u kunt de tas dan naar ons retouren waarna wij uw geld terugstorten. Heeft u vragen over het kopen van een handtas bij Venirose? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het onderstaande email adres.

Ontdek meer tassen van Venirose

Naast handtassen hebben wij ook een assortiment aan heuptassen, schoudertassen en rugtassen. Zo hebben wij voor iedere gelegenheid wel een tas waar u naar op zoek bent. Onze tassen maken uw outfit compleet, wij hebben tassen in verschillende soorten en maten, gemaakt van verschillende materialen. Onze tassen zijn daarom niet alleen praktisch maar geven net dat beetje extra voor een unieke look.

Contact

Wilt u een unieke handtas kopen? Dan bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Of heeft u misschien nog vragen over onze tassen? Neem dan gerust contact met ons op.

Email: veniroseshop@gmail.com